cE SPUN CLIENTII DESPRE NOI ?

Recenzii

Servicii excelente si o colaborare foarte buna cu echipa Amid Studio. Suntem foarte multumiti de proiectul de design interior realizat pentru casa noastra, care este personalizat cu solutii estetice si functionale pentru necesitatile noastre de zi cu zi. Suntem foarte incantati de faptul ca echipa Amid a tinut cont de cateva sugestii din partea noastra si a reusit sa vina cu o propunere pe gustul nostru.
Ana Maria & Dragos
Recomand cu încredere! 👍🏻 Foarte profi și cu multe idei frumoase😍
Madalina
Foarte încântat! Atât de prețuri, cât și de servicii! 🍀
Robert
Am avut privilegiul de a lucra cu Amid Studio, o firmă de arhitectură și design extraordinară. Proiectul a fost de-a dreptul uimitor, depășind cu mult așteptările mele în ceea ce privește estetica, funcționalitatea și inovația. Echipa s-a dovedit extrem de competentă și pasionată. Au adus idei creative și soluții inovatoare în acest proiect fiind deschiși la colaborare, ascultând cu atenție nevoile mele și oferind sfaturi prețioase. Comunicarea cu ei a fost întotdeauna fluidă și eficientă, ținându-mă la curent cu progresul proiectului. Recomand Amid Studio celor care caută calitate și profesionalism de top în arhitectură și design. Cu siguranță vor transforma visurile dumneavoastră în realitate și vor oferi rezultate cu adevărat excepționale.
Adrian
Proiectele sunt foarte captivante si sunt mulate pe personalitatea clientului !! Echipa AMID ne-a oferit soluții cat mai funcționale și adaptate spațiului nostru! Recomandăm cu drag!!
Iustina
Echipa AMID Studio, au dat dovada de foarte mult devotament , implicare, creativitate . Ne-au informat și oferit detalii despre absolut orice.
Suntem foarte încântați de ceea ce au realizat, mai bine zis, in ce au transformat casa .... Totul arata de vis 🥰
Aveți nevoie de o echipa ca, a lor 🧡 sunt geniali!
Cosmina
Pasiune, creativitate, implicare si multa rabdare din partea echipei Amid Studio ! Recomand cu mare incredere! O echipa geniala❤️
Nicoleta
Consultanta și servicii de design interior excelente si creativitate.
Cosmin