The Young and Wild Apartment

Otopeni House

Apartamentul cu două camere se află în zona Bulevardului Timișoara, in complexul Plaza Residence, fiind situat intr-o zona de maxim interes comercial. Acesta este compus in primul rand dintr-o zona de zi, care cuprinde holul de la intrare, o baie, livingul si bucataria, si o zona de noapte cu 2 dormitoare si o baie matrimoniala. Nu in ultimul, terasa de 40mp este unul dintre plusurile acestei locuintei.

Beneficiarii, un cuplu tânăr, au dorit ca noua lor locuință să le poata accesa anumite stari si trairi, ei fiind iubitori de natură, dar nu voiau ceva prea stident in acest sens, au preferat o gama cromatica putin mai masculina cu tonuri de crem si negru si doar o oaza de verdeata in zona exterioara a balconului. Astfel, am dezvoltat conceptul proiectui – aducerea naturii subtile în interiorul locuinței.

Punctele cheie ale amenajării sunt reprezentate de texturi tip lemn, tapet cu inserții vegetale, o zonă în living dedicată lucratului de acasă ( fiind un aspect foarte solicitat in ultima vreme in cadrul proiectelor noastre) și un element special reprezentat de acvariul cu pești, care a necesitat o deosebita atenție pentru integrarea lui în mobilier.